Арм я

Серце вже не стукає 
Почуваюся тварюкою
Крок за кроком
Минають роки
Коли настане той день
Що мені скажуть ти не олень
Ти справжній чоловік
Який проходив вогонь і воду цілий рік
А братик сказав
Будь мужнім я таким став
Залишався самим собою
А безліч думок не давали покою
Дізнався надзвичайні речі 
Хто мене любить хто мені шепче


Рецензии