Вулиця
Набридли хулігани
Різні люди погані діти
Як нариваються на проблеми зі світом
Які шукають пригод
А знаходять багато негод
Чому навіщо і за що
Про що думає молодь тощо
Вилиця погана річ для дитини
З неї зробить справжню скотину
Вулиця має інші закони
Там треба шукати охорони
Мати хороших друзів
Які допоможуть в недузі
Або вирішать твої проблеми та халепи
Збивають з тебе гроші та монети
Боришся проти цього та вирішуєш
Просто прощаєш або в пику б'єш
Потім залишаєтесь знайомими
Потім боротьба проти ментів з пагонами
Стали ми всі дорослі
Заходимо до друзів рідко у гості
Вступ до якоїсь бурси
Ще додатково якісь курси
Потім якась робота
Потім улюблена сім'я і діти ненароком
Таке моє майбутнє життя
Скоріше моя доля дуже проста
Свидетельство о публикации №112091908799