Укра на

Що Робити
Як Нам Далі Жити
Наші Депутати
Повинні Справи України Уладнати
Багато Нам Казали
Неймовірних Змін Обіцяли
Говорили "Ми Вместе" 
Але Вони Не мають Честі
Вони Розкидаються Словами
Тягнуть Україну Як Волами
Казали Що Буде
Від Цього Слова Вже Нудить
Що Казати
Нема Слів Як Їх Назвати
Все Досить
Злість Уже Нас Носить
Верховна Рада
Це України Головна Вада
Ющенко Казав "Так"
Ми Думали Що Це Знак
Що Україна Процвітатиме
І Горя Ніколи Не Знатиме
Наше Життя Наладнається
Скоро Все Зламається
Вони Кишені Набивають 
Народ Бідним Залишають
Яка Наша Доля
Це Їхня Воля
Наша Юля
Співає Як Зозуля
Зробила Собі Блок
І Надалі Заплітає Свій Вінок


Рецензии