Школа

Школа моя рідна
Хороша і на всю вишеньку видна
Пречудова школа
Але скільки див всередині й навколо
Різні дива
Школа рідна моя
Трапляється різне
Заучки слово залізне
Бувають бійки
Часто лунають трійки
За домашнє завдання й уроки
Це стільки часу і мороки
Колись було читання
Було також малювання
Цікава зарубіжна
А з алгебри яка вчителька ніжна
А фізик боксер
Дав по голові і попер
Сказав привіт
І через у живіт
Українська мова
Завжди із учителькою розмова
З хімії вчити різні метали
На історії у всіх розваги
Астрономія що таке планета
Де летить яка комета
Біологія що таке клітина
І чим корисна яка рослина
Багато хлопців і дурні
Завжди курять та такі хмурні
Навіщо і чому
Псувати здоров'я собі та йому
Але без розбишак ніяк
На бійку завжди готові кинути натяк
Для них це розвага
Бійка просто забава
Школо бувай
Іду в доросле життя чекай
Там колись прийду у гості
Та зіграю з друзями кості


Рецензии