Пречиста бджола впала у рiчковий крутiж...
Пречиста бджола впала у річковий крутіж
Ти підняв її на весло
Порятував
А гнойову муху
Оминув
Отак і Він учинить із тобою
При тому боці
Ти збирав не мед Його премудрості
А тільки пив
із найсолодшої рани
Свидетельство о публикации №112091907388