Свобода
Там нудно,
Там вітер не дуне,
Шлях вперед,
лиш наверх.
Там біль.
Без болю,
ні щастя...
Нічого не буде.
Через біль,
через бій,
наша ціль.
Настав час прокинутись.
Годі дрімати.
Озирніться!
Це ж цілий світ!
Ми зовні...
Тепер уже досить зітхати,
Є змога відчути політ.
Крок до змін,
Перший крок,
Сльоза на очах,
Свобода, до якої не звик.
Дивний тягар,
Перший твій страх.
Перший здивований крик.
І ось на вершині,
Закричи що є сили!
Насправді хвилююча мить,
І звук понесеться,
Кудись у минуле
Там лиш ехо свободи звучить.
Свидетельство о публикации №112091806515