Корабель

Ви знаєте,як в морі кораблі
Ідуть і впевнені у шляхові своєму,
Вони не тонуть,гладь морськую жнуть,
Ми йдемо прямо,ми не повернемо!

Їх кожен крок прямий,ні трохи вліво,
Вода не пробачає помилок,
З твердою вдачею - усе можливо,
Життя у жилах б'ється,мов дзвінок.

Чужії землі їх увагу привертають,
Красою манять,чистотою,всім підряд
Та капітан назад,додому повертає,
Дорожчі жони за красунь-дівчат.

Вони чекають,вірять в перемогу
Молитв своїх,їх чують небеса,
Кохані,врешті,змучені з дороги,
Помітять сльози щастя - ось краса!


Рецензии