Foje iris dinosauro
Kaj renkontis li kentauron.
Kiel pano kaj butero
Ili kunpusxigis vere.
Dinosauro tre ektremis,
Al okuloj li ne kredis.
Ankaux timis la kentauxro:
- Dio! Savu min! Kosmaro !
Sed ekflugis drak' modesta
Kaj formangxis ambaux bestojn.
Cxar la drako pirofora -
Estas besto ciovora.
Подстрочко
Шел однажды динозавр,
И повстречал он кентавра.
Как хлеб и масло
Столкнулись они, это правда.
Динозавр сильно задрожал
Глазам он не поверил.
Также испугался кентавр:
- Боже! Спаси меня! Кошмар!
Но прилетел скромный дракон
И съел обоих зверей,
Потому что огнеопасный дракон -
Тварь всеядная.
Свидетельство о публикации №112091701864