Болить

Коли настане смутку час,
коли вернеться все погане,
Тоді життя вбиває нас.
І рве в душі зашиті рани.

Вбиває все - що так болить
І рве,і стоне,і ридає.
Благаю небо :"Відпустіть!"
Але сильніше серце помирає.

І та любов,що вже згоріла,
І ті сварки,і ті думки -
І все це знову оживає
В дурній від суму голові.

Воно болить і не згасає.
І все присмучує мене.
До хрусту кісточок сжимає,
уте що є всередені живе.

Не бачиш світла навкруги.
Лише пітьма тебе вкриває.
Тебе зжирає біль тоді,
Коли добра в тобі немає.

Де відшукати мрію згаслу?
І де ж добро тіє знайти?
Коли усюди все зникає,
Коли немає сил пійти.

Сказати світові "болить"
Не дозволяє сумна доля..
Усе в середені горить!
Мабуть то є моя жалоба..

Я все це знову збережу.
В середені ще місце є.
Нікому біль не покажу.
Нехай все буде так як є..


Рецензии