Наш час
А кажуть, що глобальне потепління.
Будуються вітання наче з скла,
І лущаться розмови як насіння.
Всі денні дії лиш заради дій,
Або за тії гроші роблять люди
Комусь там щось. І мають серед мрій
Найголовнішу – багатiше бути.
Із нічого народиться ніщо –
Щось нам таке казав відомий класик.
Ми народились наче з хтозна-що,
І буде для нащадків наш час – часік.
Свидетельство о публикации №112091602063
Несущая Мир 04.10.2012 13:44 Заявить о нарушении
Сама очень люблю стихи на украинском, они такие душевные и лиричные!
С теплом,
Валентина Ильина-Печенова 06.10.2012 08:48 Заявить о нарушении