чорний голуб кохання

ти мій чорний голуб кохання
моя радість, мій біль і смуток
замість слів лишились зітхання
ностальгії моєї відбиток

відболіла, відплакала душа
не ревную, бо знаю - любиш
і любов твоя все відчутніша
якщо, милий, не лукавиш

ти мій чорний голуб кохання
у польоті розправиш крила
полетиш геть від мене зрання
не повірив... я ж теж любила

час пройде і забудеш минуле
і що серце тобі розбила
лиш здригнеться в душі забуле
як піднімеш свої вітрила


Рецензии
Так душевно и сердце растревожилось.
Спасибо. С теплом Вадим.

Вадим Милославский   12.03.2013 05:52     Заявить о нарушении