н чн метелики рвуться на св тло

Божественне світло лише на мить
Висвітлює людські серця
Вони не встигають розглянути і особи
Це доля обраних Лам
А не команди чорний лінгам...
Ласкаво в світі людей
На жаль слабо ось чому ведуть
Тему араби...
Потужність зла і брехні так жахлива
Вона поглинає всі потворно
Яке ж ліки від цього Бро
Звичайно, те, що сказав Кармапа Кенно
Лише Бодхичитта здатна зло здолати
Ось як треба за наших хворіти
Мені Твій Брата Сонама вже казав
Але я тоді мова не вчив


Рецензии