lahi k sadece bir an i in

;lahi ;;;k sadece bir an i;in
Ayd;nlat;r insan kalp
Onlar takip edemiyorum g;z ve y;z
Bu r;z;k se;ilmi; Lam
De;il tak;m siyah linga...
Ho; insanlar d;nyas;nda
Ne yaz;k ki zay;f budur kur;un
Konu araplar...
G;; k;t; ve yalan ;ok korkun;
O emer t;m ;irkin
Ne ;are bu Brough
Tabii ki, ne dedi Karmapa Кенно
Sadece Бодхичитта yetenekli bir k;t;l;;; yenmek
;;te olmas; gerekti;i gibi arkas;nda bizim hasta
Ben Senin Karde;in Сонама s;yledi;im
Ama ben dil o ;;retti


Рецензии