Дощ i я

 Хустину літа в скриню я сховаю,
Дістану сукню в гронах горобини.
Діждалась осені – душа моя співає,
Сережки я приміряю з калини.

Кленовий лист встелив дорогу в осінь,
По ньому мов лечу, а не ступаю.
Тримають небеса холодну просинь,
А клени все дорогу засипають...

Чорнобривці запахли гостро,
Грає барвами ліс строкатий.
Ми з дощем - завжди друзі просто:
Йому можна мене обняти.

Раптом в дзеркало я задивилась:
Боже мій, я так схожа до осені.
Було справді, нічого не снилось –
Дощ і я. Чорнобривці росяні...


Рецензии