Лiчилочка

Плескаєм руками - раз і два!
Тупаєм ногами - буде гра!

Пострибаємо, як м'ячик,
Або, як сіренький зайчик.

Покружляємо в таночку
У зеленому садочку.

Вклонимося всім низенько,
Сядем до землі близенько.

Головою похитаєм,
Мов нічого ми не знаєм.

В небо тягнеться рука –
Адріанка ось  яка!


Рецензии