Свiтлячки

Скажи мені, чи скоро завтра буде?
Метелики – нестерпні ліхтарі –
Все по моїх думках снують усюди,
Чеканням млоять безкисневі груди
І розчиняються у таненні зорі.
Мені не спиться геть в останній будень.
Наввипередки. Час повзе-іде.
Прискорюю серцеві амплітуди.
Повітря невичерпно молоде,
І коло місяця між хмар висить бліде.
Скажи мені, коли вже завтра буде?


Рецензии