Сине эзляп жирдя мин йоредэм на татарском языке
Вакыт утте, - йорэгем елады...
Сине табып мин бяхетсез булдым,
Киттен, мине ялгызны калдырып.
Жаным эле зур таш кебек булды,
Кузь яшьлярем тама, тама...
Мяхяббятем кая дер югальды,
Язам язу, - хатларымны, - сина...
Еллар узды...кайтып кильден мина,
Улынны кочаклап, тотондын еларга,
"Кая булдын эти?" - улын эйтте сина,
Бик сагындым сине, эле дошман булдын мина...
Свидетельство о публикации №112091309809