До школи!

Йдуть школярики веселі
В другу рідную оселю,
Де почнуть читать, писать,
Вчитись старших поважать!

Як звірят, птахів любити,
Труд батьків своїх цінити,
Вірш красиво говорить,
Танцем, співом володіть!

Шуткувати, посміхатись,
Фізкультурою займатись...
Все це вчить чудова школа,
Вчителів надійне коло!


Рецензии