Свято першого дзвоника

Вересень кличе до школи,
Парти чекають уряд -
Суфікси вчить і глаголи,
Знань добувати розряд!

Осінь дзвонити готова,
Бити в свій перший набат.
Й їм дарувала обнови,
Раді сестричка і брат!

Йдуть відпочиті, здорові -
Очі від щастя іскрять!
Квітів букетики зносять
Вчительці подарувать!

Їй вони вдячнії завжди
За нелегкий єї труд...
Горді, серьозні, поважні
З ними й батьки їхні йдуть.

Щоб завітати до хати,
Другої, бо і вони,
Тут починали писати
Літери перші свої.

ТОму це свято так миле,
Рідне, приємне усім -
Школа для всіх відчинила,
Двері в життєвий свій дім!


Рецензии