То крокуe осiнь...

Осінь чародійка
Ходить по землі,
Вдалич відлітають
З сумом журавлі!

Десь за гори сонце
Заховалось, спить,
Бо палить втомилось,
Вже не хоче гріть!

Не чутнО ворони
Каркання в саду.
Закружляли хмарки
На швидкІм ходу!

Незабаром й дощик
Слізоньки проллє -
То крокує осінь,
Вересень іде!


Рецензии