Iжачок - працiвничок

Загляни - но під листочки!
Наросли ускрізь грибочки!
Після дощику в ліску,
Радісно і їжачку!
Назбирав він на голкИ
І лисички й маслючки,
Тож біжком біжить до хати,
Щоб зраділа вдома мати!


Рецензии