ти руйну ш...
Від болю ниє все тіло,
Але ж ти, невблаганно, сама цього так хотіла!
Ти руйнуєш Долю...
Від сліз тремтять вії,
То ж руйнуються вщент всі ті твої надії...
Ти руйнуєш життя...
А за календарем - Геката
Сама в собі для себе знайшла ти ката.
(13/09/012)
Свидетельство о публикации №112091306404
Королёв Дмитрий Федорович 13.12.2012 21:39 Заявить о нарушении