Повернутись на паланку...
Повернутись на паланку,
Вийти з човнів, наче з трун.
Все пропить!
Коханку-бранку
Проміняти на тютюн.
Ну не хату ж будувати,
Не заводити ж овець!
І рида Вкраїна-мати.
І радіє Бог-отець...
Свидетельство о публикации №112091304724