ДОЛЯ

Шумить калина у негоду,
Гілками стукає в вікно,
У дощ і сніг, тримає вроду,
Така в неї доля давно.

Віками вроду зберігає,
До неї тягнуться усі,
Червоні ягоди дарує,
Цвіте красиво на весні.

Дає надію вона людям,
На кращу долю і життя.
Красою є всього довкілля,
Милуюсь нею без кінця.

Пісні співають про калину,
В вінки вплітають ягідки,
Вона єднає Україну,
Є символом усі роки.

Цінуйте люди ту хвилину,
Коли калина розквіта.
І бережіть як маму рідну,
Бо доля наша не проста.

Рушник калиною розшитий,
Червоні ягоди, листки,
Сльозою маминою вмитий,
Я бережу усі роки.


Рецензии