Тоб1 служити хочу чесно й ревно

Ти - наше Сонечко, джерельная водиця,
Надії, мрії, чисті сподівання,
Бо Ти - саме життя, дорога й правда,
Зоря яскрава, світла, вічна, рання.

Ти світлий, вічний Ідеал єдиний:
Лише на Тебе хочеться дивитись,
Тобі єдиному служити щиро,
В Тебе єдиного усьому-всьому вчитись.

Не підведеш, ніколи не покинеш.
Нема в Тобі недоліків і фальші.
Учитель мій і Друг, і Брат надійний,
Я хочу мать у всьому Твою вдачу.

Не хочу гніву, крику й ображатись-
Хочу в Тобі постійно пробувати,
У серці мир і спокій вічний мать,
Тебе своїм життям відображати.

Незібрана, ледача і невміла?
Але ж мене Ти викупив із рабства
Гріховного назавжди і навіки
Й належу я до Божого вже Царства.

Тому я дякую і щиро вірю:
За мене кров пролита недаремно,
Я не ледащо, а Твоя дитина.
Тобі служити хочу чесно й ревно.

Допоможи, наснаги дай і сили,
Завжди в Тобі й з Тобою пробувати.
Усе я маю лиш в Тобі єдинім
І лиш Тебе я хочу прославляти.


Рецензии