В туманI слIв так легко заблукати..

відповідь Олексію Тичко
 на " дві постаті в туманні"

Життя – стерня, з забутими стежками,
Де цвіли квіти, зараз будяки ,
З забутими чарівними словами,
І клятвами про вічне, на роки.


Нерідко слово може розламати,
Те що здавалось цільним як скала,
Та випустивши слово, не впіймати,
Ба навіть вічність буде замала.

В тумані  слів  так  легко заблукати,
І лиш коли, сідає сонце літ ,
Собі ми дозволяємо згадати,
Кохання що не берегли як слід.


Рецензии