музика

Те знаю,що музика вічна
Вона мелодична і завжди дорічна
Вона надихає на хвилі спокою
І нагадає мені душу твою .
Забракло слів?Серце,пісню співай
Кращої миті мені ти дай.
Наворожи те,що має вже бути
Допоможи все останнє мені не забути.
Нотами серце мені не країть 
Тільки я знаю,що люди їх знають..


Рецензии