Дощ серед лiта

Грізно цьвохнула у небі
блискавки нагайка.
Поміж хмарами зчинилась
неймовірна лайка.
Бубонять краплини в ринвах,
розшумілись в кленах,
Миють стебла кучеряві
споришів зелених.
Хутко бігає дахами
довгов`язий дощик,
Розігріті черепиці
цівками полоще.
Начіплялись намистини
на пелюстки ружі,
Розбухтілися бульками
пишними калюжі.
У польоті шквальний вітер
розкуйовдив гриву.
Схоже, врешті дочекались
затяжної зливи.


Рецензии
І я побувала під літнім дощиком! З подякою.

Наталья Сытник   01.02.2014 19:16     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.