Орач

Могили з вербами похилими.
І чорний труд.
                І вічна путь.
І лемеші — волами сивими —
Попід землею все ревуть.

Заснеш — розкішними і вбогими
Світами йдеш...
                А десь рілля
Ворушиться над круторогими —
Не загубитись умовля.


Рецензии