Якщо не твiй, не втримаeш!

Мабуть, не судилося нам
Удвох крокувати пліч опліч,
Ділити краєць пополам,
Кохати! Завжди бути поруч!

Що вдієш? В житті як не жаль,
Не завше є той, кого хочеш.
Буває, що зранку печаль,
Гніте і радієш до ночі!

Нічого не можна вгадать,
Кохання собі не наврочиш!
Якщо він не твій - не втримать,
До болю бажанії очі!


Рецензии