До смерт1...

Ми виплачували тобі старими тарифами,
Самі, помічені різними штампами й грифами,
Не могли кудись стати - скрізь встановлені рами.
Тільки спитав би хто: за що?

Ми наїдались масткими фаст-фудами,
Усім намагалися стати чужими дузями,
Ми від повітря ставали збуджені,
Бо скрізь було тільки скло...

Якесь кроваве,розбите, ламане...
Від нього стали ходячими драмами.
І знову нудило перед банями...
Губили гірко, що мали, все.

Ми все зробили. Ти задоволена?
Чи скільки стане таких знедолених?
Щоб ти наїлась, була здоровою...
Нам можна, смерте, пожити ще?


Рецензии