Маё апошняе жаданне

Маё апошняе жаданне:
-Быць першай!
Адбудзецца спатканне
І я буду лепшай.

Душа расквітнее,
Як вясенняя кветка.
Яе сонца любові сагрэе,
Такое бывае рэдка.

Маё адзінае жаданне:
-Быць першай!
Вам скажу на развітанне:
-Не буду ні другой, ні меншай!


Рецензии