Ц ШЫНЯ

Магільная цішыня.
Маўчаць! Каханне спіць!
Таму вакол хлусня
І жаданне кпіць.

Пісімізм і неразуменне.
Вільготныя вочы.
А як жа уменне
Праводзіць цудоўныя ночы?..

Стаяць! Няма Вам прабачэння.
Навошта спявалі калыханку?
Цяпер пакінце рвенне
І сваю каханку.

Магільная цішыня.
Маўчаць! Каханне спіць.
Гэта наша віна,
Што сэрца маўчыць.


Рецензии