Найб1льша рад1сть 1 щастя

Найбільша радість - буть з Тобою.
Найбільше щастя - Ти, мій Бог.
Ти удаляєш біль з журбою,
Оберігаєш від тривог.

Моє Життя, моя Надіє,
Мій Ідеал, Ісус Христос,
Всі сподівання мої й мрії
У тім, що Ти умер й воскрес.

Я мертва мертвістю твоєю,
З Тобою житиму повік.
Ти став надією моєю,
Мій вічний Богочоловік.

З Тобою все перемагаю,
Надійний Друг, Творець і Брат;
В Тобі я мир і спокій маю
Й не маю безпідставних втрат,

Бо кожна втрата - то здобуток,
Стаю міцнішою тоді;
Не обгортає мене смуток,
Як зло причинено мені,

Не рветься серце на шматочки,
Не наповняє його біль-
У всім Ти розберешся , Отче,
(Так в Слові сказано мені).

Моя Любове, мій Спаситель,
Мій Цар і Бог, Вічний Творець,
Мій лагідний, ніжний Втішитель,
Початок знаєш мій й кінець.

В Тобі я хочу розчинитись,
З Тобою єдність вічну мать,
Лише одним Тобою жити,
Тобою все перемагать.


Рецензии