чому я не така

ти запитуєш чому я не вірю в твої обіцянки
чому не лягаю спати коли ти "наче" на роботі
чому не хочу цілувати на прощання
чому я вже не така як тоді?
-
ти приходиш пізно
я вже не готую вечерю
не ставлю каву
а на кухонному столі
спочиває сірий попіл
я живу як в печері
нема з ким поговорити
я вже не твій клопіт
я вже звикла що не сплю ночами
а тільки чую як тихо крадешся
до мене. під одіяло.
я забула що таке щастя
як цілуєш в ключицю вранці
як шепочеш на вухо "кохаю"
як це?
зажимати до болі пальці в твої руці
ти гадаєш що це "ці дні" ?!
які тривають вже майже місяць
мені не солодко виснути в брехні
виправдовуйся.
а я посмію - сказати тобі все в очі
не звертати увагу на минуле
на квіти/пісні щоночі
як я у твої словах тонула
але тепер потонеш ти.
-
тобі ще потрібні пояснення
чому я не така як тоді?


2012


Рецензии