антракт

може досить істерик
та недоречних мовчанок
або топити пір’я в подушці слізьми?
я не знаю що буде
але скоро світанок
вдихав сповна свіже повітря грудьми
ти щоранку палиш цигарками легені
твій рум’янець зник із блідого лиця
досить вірити у безглузду легенду
що люди не розбивають серця

..але не пий алкоголю.
чуєш? не пий
з’їзди на море/до моря
-без нього-
зміни свою долю
 ми всі - актори
здивуй його
на горизонті антракт.


Рецензии
у Вас несомненно талант писать стихи

Ленор Ноффке   17.06.2013 21:33     Заявить о нарушении