все ще можливо

вона тобі сниться
прокидаєшся в холодному поті
замислюєшся "з якого дива?.."
починаєш шепотіти незрозумілі слова
записуєш рядки в блокноті
<<..сон можливо правдивий..>>
потім почуваєшся як вбитий
зморене тіло
ти вже не відчуваєш провини
але зустрітись після сна кортіло
обіймавши холодну подушку в спеку
уявляєш її плечі
закохані руки твої
набридла вже порожнеча
і ти розумієш все
ще є можливість зустрітись
<<..тільки сповісти - де?
і ми спробуємо разом зігрітись
але коли вже буде пізно
змінювати нездійсненне
залиши хоча б поцілунок
і мені на вірші натхнення
я буду тобі надсилати
кожен рядок і риму
щоб знала що я вмію чекати
і кожну звістку про тебе прийму..>>

19.07.12


Рецензии