Чому так?

Хто я в цьому світі, що я в ньому роблю?
Нащо народився? Чому у неволі?
Бачу кривду й горе, у сльозах повиті…
Чому вже калина не дає суцвіття?
Чом любов й хоробрість викликають подив?
Чому гарні вчинки – міф чи просто спротив?
Чом подобаються тут п’яні і зухвалі?
І керують світом цим гроші, і дедалі
захлинається земля, нищать себе люди.
І зникає день за днем! А що далі буде?


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.