До тебе

До тебе полетіла б я
Лелекою стрункою!
До тебе потекла би я
Глибокою рікою.
До тебе я полину
Дівочими піснями.
До тебе забуяю
У полі колосками.
Я витру твої сльози
І пригорну до себе,
І серженько дівоче
Полине знов до неба.
Однак, це лише в мріях,
У снах моїх шалених.
Прилинь-прилинь, коханий
Лишень на мить до мене!


Рецензии