***

ти мій океан,
ти в мені, глибока.
неначе довгий марафон,
біжу я по тебе,
крізь провалля - не зупиняйсь!
знай, я збережу тебе!

ти мене хвилюєш,
ти - життя моє!
я на тебе вік полюю,
в картинах своїх тебе малюю.

ти здіймаєш мої гори,
сильна, наче землетрус.
стихія ти - вогонь, вода, земля!
невтримна і така ж прекрасна!

я б на тебе вік дивився,
ти моя ікона!
я молюсь на тебе,
образ твій нетлінний.

ти океан, земля, вогонь,
ти для мене Всесвіт!
хочу бути завжди поруч,
і в печаль, і в радість.


Рецензии