Мо й матер

Пробач мене, матусю мила,
За момовольнії образи,
Коли ти мене жить учила,
Я ображався раз за разом.

Не думав я і не гадав,
Що ти так скоро нас покинеш,
Якби ж я тільки знав,
Що ти у небеса полинеш.

Я б за усі свої слова,
Що говорив тобі зопалу,
Прощення в тебе попрохав,
Зробив би все, як ти бажала.

Та зараз пізно вже гадати,
Усторію міняючи у сторінках,
Тебе я завжди буду пам'ятати,
І берегти в своїх думках!


Рецензии