В чне кохання

Чи пам'ятаєш, моє сонце,
Ту нашу ніч казкову?
На нас дивився місяць крізь віконце,
Співаючи тихенько колискову!
У мареві нічного світла
Твій образ вимальовується чітко,
В гуртожицькій кімнаті ти розквітла,
Мов посеред пустелі дивовижна квітка.
І я нічого не забув,
Усе-усе я пам'ятаю,
В яких би землях, де б не був,
Тебе одну кохаю!


Рецензии