***

Миле

Выстелен желтым сентябрь...

выстелен...
желтым...
сентябрь...
убран...
сухой...
листвой...
падал...
сентябрь...
наземь...
этой...
холодной...
порой...
падал...
сентябрь...
листьями...
падал...
сентябрь...
дождем...
падал...
и солнца...
бликами...
за мокрым...
осенним...
стеклом...
..................

(c) Xek


Рецензии