Коли торкаешся...

Коли торкаєшся моїх колін
серед цих дивних, рідних стін,
я розумію лиш одне,
що ти те саме, що і є моє!
Лише моє і ні для кого,
немає тут і жодного чужого.

Коли торкаєшся моїх колін,
мороз по шкірі. Ти - чийсь син.
А я лише чиясь сестра
і я люблю тебе сама.

Так все це сталося не певно
і все серйозно в нас напевно.


Рецензии