кожен танець

І кожен танець – то життя,
Маленьке, крихітне, тендітне,
Емоцій вихор й почуття,
Таке живе й таке нестримне.

І кожен танець – то вогонь,
Неподоланна, дужа сила,
І ніжність стиснутих долонь,
Що хоч на мить дарує крила.

І кожен танець – то як вірш,
Де кожен рух, неначе слово,
Коли ти виразно мовчиш,
А серце мовить винятково.


Рецензии