Шийла гуйре

Керта чу чlоагlйелар из миска ийла.
Денош а бийсаш а гунахьа хьувз шийла.
Гийре йера дуллаш ший къемата сурташ.
Эзар вlов латт, вай халкъа чурташ.

Цига буне делха цlе-моажа гlа легош.
Ханал хьалхагlа lа котдала мегош.
Цо къайлад наькъаш, са дега хоамни,
Гlанаша кlала, тар деш латт коаниl.

Г1ермане, 05. Моажала бетта2012 шу


Рецензии