Ангел
Що крила ростуть за моєю спиною.
Та не помітив, що ним я була
Завдяки лиш тобі та поруч з тобою.
Ти казав,що всередині світло в мені,
Що я мов те сонечко радісно сяю.
Розбавивши кольором всі будні дні
За руку тримаючись в небо взлітаю.
Ти даруєш щодня незабутні слова
Та повірити важко солодким вустам.
За потоком подій, що течуть мов вода,
ШкодА, не помітив,що Ангел- Ти сам.
Свидетельство о публикации №112090605768
Щастья тебе, Капризолька!)
Юлия Санрайз 29.10.2012 17:02 Заявить о нарушении
Всё будет! И всё будет ЗДОРОВО ;)
Хорошего дня тебе,милая)
с теплом,
Лёля Капризоля 29.10.2012 17:30 Заявить о нарушении