Rusya
Rusya Samara camii evet rusya Tanr; yerde var ama burada de;il... Емре size merhaba ve Sonam ve ... tak;m linga... ve sen Чебурашка bir Samara olmayan bir bakar aptal reklam kim yazd; konusunda bana aral;k... Ri... seninle biz yak;nda g;r;;;r;z uykusunda? hay;r, neden r;yada, ;zerinde ay, g;l;mseme seviyorum seni подпис E Yani evet ben посвящала sana silindir рет ri. Evet unutma Her durum en iyi durumdur imza e3 sen ya;amak ve люби. de;il bu t;m;ne o bilir Tanr; ;yle istedi.
Рецензии