Майстерна осiнь

Кружляє листячко в повітрі,
Удвох із теплим вітерцем.
Який же день чудовий світлий
З осіннім, лагідним лицем!

Затрохи, падає додолу,
Летить, легеньке, до землі.
Встеляє швидко все навколо -
Доріжки, парки і стежки!

Пташки заспівують на гілках -
Так проводжають літо в путь!
Берізки в золотих хустинках
Краси ще більше надають!

Усі дерева повдягала,
Зі смаком, в різні кольори.
Майстерна осінь! Розписала,
Цвітні, чудові килими!


Рецензии