привiтання на весiлля
За палке кохання,
Що осяяло сьогодні
Усе наше зібрання.
Щоб не тліло, не диміло -
Як вогонь палало,
Та навколо всіх людей
Світлом озаряло!
Щоб не стала перепоной
Суєта буденна,
Щоб хотілося й моглося
І нощно, і денно!
Щоби злагода й добробут
Панували в хаті,
А підозри й недовіра
Уваги не варті.
Я до решти побажань
Приєднуюсь тоже,
Хай щастить вам у житті,
Благослови вас Боже!
Свидетельство о публикации №112090406155